Тома Биков: Заговорът за сваляне на правителството беше между Корнелия Нинова и Кирил Петков

Щом и ние, и г-н Радев имаме сходна оценка за това правителство, означава, че то не се е справило

Тома Биков
Тома Биков Източник: Zonanews

Готови сме за избори от деня на предишните. Колкото по-бързо отидем на избори, толкова по-добре. 2 октомври е първата възможна дата. Не трябва да има никакво бавене. Това каза депутатът от ГЕРБ Тома Биков, след като третият мандат бе върнат на президента неизпълнен, цитиран от БГНЕС.

 

Заговорът за сваляне на правителството беше между Корнелия Нинова и Кирил Петков, коментира Биков по повод твърденията на БСП.

 

Щом и ние, и г-н Радев имаме сходна оценка за това правителство, означава, че то не се е справило. Не сме ние тези, които ще носят отговорност, че не се е справил с работата си, макар че някои от тях изглеждат, че нямат 18 години, подчерта Биков.

 

Тогава стана ясно, че имаме работа с хора, които правят необясними действия. Започнаха да пишат програма, след като подадоха оставка и всякакви други абсурди, за които ГЕРБ няма заслуга, заяви още Тома Биков. 

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени