Тома Биков: Защо Трифонов не иска да носи отговорност като премиер?

Очаквайте правителство, което ще работи ден за ден, добави той

Тома Биков
Тома Биков Източник: Zonanews

"Ние когато сме управлявали, винаги сме носили отговорност. Лидерът на първата политическа сила не е министър-председател. Това е негова работа. С какво е по-различен Станислав Трифонов от другите политици и лидери на партии, че да не иска да поеме тази отговорност? Защо не иска да стане министър-председател? Това е единственият начин да носи отговорност". Това заяви пред NOVA народният представител от ГЕРБ Тома Биков.

 

"Нека не се правят на ударени другите партии на промяната, които от 3 станаха 5", каза още Биков."Защо не го казаха преди изборите това?". От ГЕРБ няма да предложат кабинет, ако мандатът стигне до тях."Никой не ни казва, че ще ни подкрепи. Няма как да предложим правителство. Но и няма да се стигне дотам", смята Биков.

 

"Очаквайте правителство, което ще работи ден за ден. На колегите от"Демократична България" им казвам – пак ще бъдете излъгани", каза Биков.

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени