Тома Биков: Защо Трифонов не иска да носи отговорност като премиер?

Очаквайте правителство, което ще работи ден за ден, добави той

Тома Биков
Тома Биков Източник: Zonanews

"Ние когато сме управлявали, винаги сме носили отговорност. Лидерът на първата политическа сила не е министър-председател. Това е негова работа. С какво е по-различен Станислав Трифонов от другите политици и лидери на партии, че да не иска да поеме тази отговорност? Защо не иска да стане министър-председател? Това е единственият начин да носи отговорност". Това заяви пред NOVA народният представител от ГЕРБ Тома Биков.

 

"Нека не се правят на ударени другите партии на промяната, които от 3 станаха 5", каза още Биков."Защо не го казаха преди изборите това?". От ГЕРБ няма да предложат кабинет, ако мандатът стигне до тях."Никой не ни казва, че ще ни подкрепи. Няма как да предложим правителство. Но и няма да се стигне дотам", смята Биков.

 

"Очаквайте правителство, което ще работи ден за ден. На колегите от"Демократична България" им казвам – пак ще бъдете излъгани", каза Биков.

Още от "Политика"

Желязков пред Алиев: Азербайджан е ключов партньор за България за енергийната диверсификация

Отношенията между Азербайджан и България са не само приятелски, те са издигнати до ниво стратегическо партньорство, което отвори нова страница в двустранните връзки, отбеляза президентът Илхам Алиев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени