Томислав Дончев: Освен красив, е добре г-н Христо Иванов да бъде и учтив!

Томислав Дончев отрече твърденията на Цветанов, че в листите на ГЕРБ имало хора на ДПС

Томислав Дончев
Томислав Дончев Източник: bTV

Преди дни имахме дискусия с представители на "Демократична България". Не съм момче на повикване, за да ме викат на поляната, каза в предаването "Лице в лице" вицепремиерът Томислав Дончев. 

"Освен красив, е добре г-н Христо Иванов е добре да бъде и умен. Постоянно ми говорят на малко име, а аз не помня да сме близки", добави Дончев.

 

Последния мандат е сторено много в електронното управление, вероятно не е достатъчно. Но има свършено много в областта на електронните обществени поръчки, отчитането на проекти. Ключова стъпка е електронната идентификация. Положена е основата на електронното управление", разкри водачът на листата на ГЕРБ-СДС в Габрово. 

"Не мисля, че българската държава е дискриминирала хора с алтернативна сексуалност, смятам това твърдение в доклада на Държавния департамент за пресилено", беше категоричен Томислав Дончев. Той продължи с отговор на въпрос какво е отношението на ГЕРБ към евентуално "експертно правителство".
"Първо, за да бъдеш добър държавник, добър политик, трябва да си добър експерт. Но да си само експерт не стига. За да си политик, трябва да си водач, да си лидер, да убедиш хората в каква посока да се развива държавата. В българската история т.н. експертни правителства са най-нещастните", обясни вицепремиерът. 

 

Томислав Дончев каза още, че правителството е свършило много работа в различни сфери. "Да, понякога е имало спорове, различни мнения, но те са предпочитания партньор. Но ще стане така, както хората са пожелали. Ако има достатъчен парламентарен ресурс, ако парламентарната аритметика позволява" сподели той. 

 

Томислав Дончев отрече твърденията на Цветанов, че в листите на ГЕРБ имало хора на ДПС. 

 

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е инцидент, а съзнателно решение

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени