Томислав Дончев разкри: Борисов знаеше, че Горанов ще е в списъка "Магнитски"

Бившият депутат беше категоричен, че ГЕРБ ще направи всичко възможно "България да има титулярно, разумно, грамотно и работещо правителство"

Томислав Дончев
Томислав Дончев Източник: Zonanews
"Лидерът на ГЕРБ знаеше, че Владислав Горанов ще е в списъка "Магнитски". Не мисля, че на Владислав Горанов му е казано предварително". Това заяви пред bTV зам.-председателят на ГЕРБ Томислав Дончев.
 

"Нашата памет е добра. Фактите са такива. Кой е виновен – трябва да кажат българските институции. Горанов каза, че неведнъж е давал обяснения пред българските органи. За процесуалните действия не мога да говоря, защото не знам", добави той.


"В годините назад сме се разделяли с хора дори и само при изникнали съмнения. В политическия живот най-важно е доверието", посочи Дончев.


Бившият депутат беше категоричен, че ГЕРБ ще направи всичко възможно "България да има титулярно, разумно, грамотно и работещо правителство".


"От две години като общество и политическа система не можем да преследваме националните цели. Те не се свеждат само до еврозоната и Шенген, а включва и модернизацията на страната, икономическо развитие, намаляване на социалните разлики. Това е така, защото политиката се свежда до "перманентния скандал". Политиката е инструмент за управление на обществото и институциите, за да се постигнат цели", каза още той.

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени