Тошко Йорданов: Асен Василев е осъден от лондонски съд за кражба на интелектуална собственост

Нека Христо Иванов да внимава какви хора ни предлага за министри, добави той

Тошко Йорданов
Тошко Йорданов Източник: БТА

Асен Василев е осъден от лондонски съд за това, че е откраднал интелектуална собственост от фалирала фирма, в която е бил съдружник и след това е създал нова фирма на база на тази интелектуална собственост. Това каза председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов. 

"Ние считаме, че човек, който е осъден от съд за кражба на интелектуална собственост, не трябва да бъде български министър. Симпатиите са едно, но според нас, за да бъде човек министър, трябва да бъде с безупречна биография. Нека Христо Иванов да внимава какви хора ни предлага за министри. Няма да пзоволим да бъдем шантажирани и няма да играем по вашата игра. Как се чувстват Христо Иванов и Мая Манолова, когато карат Бойко Борисов да бъде доволен от случващото се тук?", добави той. 

В началото честно и открито заявихме, че ще предложим кабинет и не сме мръднали от това. Трите протестни партии не формираме мнозинство, така че е ясно, че това ще бъде кабинет на малцинството. ДБ обърнаха позицията си през последните дни на 180 градуса. Нещо се е случило през последните 2 дни, но не знаем какво е? Вижте какво говореха Христо Иванов и Атанас Атанасов след срещите ни в събота и неделя. С ДПС имахме диаметрално противоположни позиции след срещата ни и е ясно,ч е няма никакъв шанс да сме в коалиция с тях. Това е мазна лъжа на Христо Иванов, че прозира дългата ръка на ДПС при нас, коментира още зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ.

Още от "Политика"

ГЕРБ: Бойко Рашков е шеф на предизборния щаб на Радев, да отговори кой е заплашвал Спецов! (ВИДЕО)

Румен Спецов пет пъти е изпращал уведомления до "сламения човек", на когото е продал фирмата си със задължения, за да издължи на хазната тези 1,5 млн. 

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени