Тошко Йорданов към ДБ: Нямаме разминавания в основните цели, изчегъртването на ГЕРБ е задача номер 1

Ще участваме с позитивизъм, каза Христо Иванов-Бойкикев

Консултациите на ИТН с ДБ
Консултациите на ИТН с ДБ Източник: Novini.bg

"И да имаме някакви различия, те са по начина за достигане на крайната цел, а не в посоката, в която трябва да вървим. Надявам се да препотвърдим едни на други основните цели, които имаме. Те като цяло са едни и същи и трябва да дадем добър знак, за да има правителство, тъй като изчегъртването на ГЕРБ е задача номер 1". Това каза председателят на ПГ на ИТН преди началото на политическите консултации с "Демократична България" за формиране на ново правителство. 

 

"Честно казано, надявам се (срещата) да протече спокойно и лесно, защото, поне от наша гледна точка, нямаме разминавания в основните цели - ако имаме различия, те са по начина на постигане на крайната цел", добави той. 

 

"Самият факт, че минаха изборите по начин, по който минаха - подобрихме резултатите си, е част от поредица от добри знаци, ще участваме с позитивизъм", отговори коминтерновският наследник Христо Иванов-Бойкикев. С това протоколната част от консултациите приключи, очакват се коментари след тях.

Още от "Политика"

ГЕРБ: Бойко Рашков е шеф на предизборния щаб на Радев, да отговори кой е заплашвал Спецов! (ВИДЕО)

Румен Спецов пет пъти е изпращал уведомления до "сламения човек", на когото е продал фирмата си със задължения, за да издължи на хазната тези 1,5 млн. 

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени