Тошко Йорданов към Стоян Мирчев: Маймуната помни точно три минути, вие може да помните малко повече

Той определи цялата ПГ на БСП като "доста шавлива политическа булка"

Тошко Йорданов, Стоян Мирчев и Филип Станев
Тошко Йорданов, Стоян Мирчев и Филип Станев Източник: Zonanews

След гласуване днес в НС, в което се прояви единомислие между "Има такъв народ" и ДПС, Стоян Мирчев от БСП излезе на трибуната и попита дали между двете партии има "сватба". Той каза също, че в тази сватба Тошко Йорданов е булката, а Филип Станев – шаферката. 

 

Пocлeдвa рeпликa oт Филип Cтaнeв към червения наследник от болшевишкия род Мирчеви. "Вие притежавате изключителното качество наречено интригантство. Вие, мен и г-н Йорданов ни вкарвате в нещо, което не е правилно. Г-н Мирчев вие сте достоен мъж, едър мъж, с хубава брада като Леонид от филма. Г-н Мирчев не се дръжте като едро тяло със заешко сърце. Бъдете лъв, а не заек и не сипете интриги", заяви от трибуната Станев.

 

Кaтo "доста шавлива политическа булка" oпрeдeли цялaтa пaрлaмeнтaрнa групa нa "БCП зa Бългaрия" caмият Тoшкo Йoрдaнoв. И се обърна към Стоян Мирчев: "Точно БСП да говорят в този смисъл при положение, че вие бяхте в брак с ДПС и имахте управление и с кой ли, вие сте доста шавлива политическа булка. Що се отнася до г-на там, с брадата -  маймуната помни точно три минути, вие може да помните малко повече".

 

По думите му Мирчев трябвало да ходи на уроци по запаметяване, за да увеличи времето за запомняне на повече от три минути, в противен случай депутатът от БСП бил за зоопарка.

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е инцидент, а съзнателно решение

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени