Тошко Йорданов: Каним на срещи БСП, ДБ и ИБГНИ, за да ги запознаем с министрите

От партията на Слави Трифонов обявиха, че до петък ще пазят имената на министрите си от атаки и жълти новини

Тошко Йорданов
Тошко Йорданов Източник: БТА

"Уважаеми колеги, уведомяваме ви, защото всичко трябва да е открито и пред очите на обществеността, че в следващите дни политическото ръководство на парламентарната група на ПП "Има такъв народ" ще изпрати покани за срещи до политическите ръководства на парламентарните групи на "Изправи се БГ! Ние идваме!", "Демократична България" и БСП, за да ги запознае със структурата и състава на нашия проект за министерски съвет".

 

Toвa пише в съобщение изпратено до медиите Тошко Йорданов, председател на парламентарната група и зам.-председател на "Има такъв народ". "Ние заявихме ясно, че искаме политическа подкрепа точно от тези две формации и продължаваме да очакваме това от тях", коментира Тошко Йорданов.

 

Той припомни, че са извадили кабинет, който не се е харесал на тези две партии, затова са и го оттеглили. Сега вървим по обратния път, но в ИТН не приемат да им се посочват министри, тъй като правят кабинет на малцинството. От партията на Слави Трифонов обявиха, че до петък ще пазят имената на министрите си от атаки и жълти новини.

 

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени