Тошко Йорданов: Кирил Петков се счупи да пише SMS-и на един от нашите депутати

Това се случвало по време на дебата за отстраняването на Минчев

Тошко Йорданов, ИТН
Тошко Йорданов, ИТН Източник: Zonanews

"Кирил Петков се счупи да пише SMS-и на един от нашите депутати". Това заяви Тошко Йорданов пред журналисти в НС. По думите му това се случвало по време на дебата за отстраняването на Минчев.

 

"Петков и негови хора продължават да тормозят наши депутати да напуснат групата", каза още Йорданов. "Тормозят депутати, плашат ги, ходят като мутри, сядат до наши депутати, пуфтят им, питат ги какво правят там, гонят ги", заяви Йорданов.

 

"Що се отнася до Радостин Василев – чухте записа, в който казва: "Ще дойдат едни хора, да ти попълнят молбата за напускане". Ако Радостин Василев няма договорка да остане министър, той просто щеше да влезе в парламента и Христина да излезе.

 

За да я кара да се разкара, просто иска да вкара някой друг от листата на нейно място", заяви Йорданов. "Ако имаше нормален политически процес, ако тези от ПП бяха мъже, щяха да влязат, да си подадат оставките и да започне нов кръг на преговори.

 

Не беше изключено четирите партии отново да създадем правителство", коментира Йорданов. Председателят на ПГ на ИТН излезе тази вечер при протестиращите и беше посрещнат с освиркване и напрежение.

 

Протестиращи замеряха с предмети Тошко Йорданов пред парламента. "Не знам за какво протестират хората. Ние така или иначе сме подали оставка от коалицията.

 

Има емоции, вероятно искат тази коалиция да продължи. Аз мисля пък, че е вредно. Това, което се случи отвън, ще разочарова едни и мобилизира други", каза Йорданов.

Още от "Политика"

Комунистическият следовател Бойко Рашков нападна още един журналист, млати оператора и него с чадър (ВИДЕО)

Преди това Рашков счупи телефона на колегата Николай Караколев преди комисията, на която депутатите трябваше да го изслушат за връзките му с контрабандистите Марин и Стефан Димитрови

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени