Тошко Йорданов плаши с членовредителство Цицелков от NOVA: В Крумова България щяха да липсват части от тялото на това момче

Тошко Йорданов не за пръв път отправя заплахи или обиди към журналист. Преди няколко месеца той директно напсува в ефир варненската журналистка Веселина Томова

Тошко Йорданов плаши с членовредителство Благой Цицелков
Тошко Йорданов плаши с членовредителство Благой Цицелков Източник: Facebook

Скандални индиректни заплахи към журналист от страна на Тошко Йорданов, заместник-председател на "Има такъв народ". Сценаристът на Чалгаря се позова на Крумовите закони и обясни съвсем сериозно в ефир, че за лъжа се режели крайници.

"Една от националните телевизии изрече мазна лъжа в ефир – говоря за "НОВА ТВ". Техният журналист си позволи да излъже в обедната емисия без капка срам", заяви Йорданов.

 

"Мазната лъжа" се оказва, че "Има такъв народ" заявили, че са готови да приемат подкрепа – включително ДПС и ГЕРБ.

"Я, го пуснете тоя хубавец пак... Ако бяхме в Крумова България за тази лъжа щяха да липсват части от тялото на това момче с микрофона", казва назидателно Йорданов.

 

Самият Цицелков обяснява думите си в социалните мрежи. Оказва се, че без умисъл объркал двете парламентарни фракции с твърде дълги и не съвсем подходящи имена - "Има такъв народ" и "Изправи се! Мутри вън!". "Става въпрос за неволна грешка по време на жива връзка в обедна емисия. По време на нея казвам "Има такъв народ" вместо "Изправи се! Мутри вън!". От репортажа, излъчен малко по-късно, става ясно, че имам предвид "Изправи се! - Мутри вън!", казва Цицелков.

 

Тошко Йорданов не за пръв път отправя заплахи или обиди към журналист. Преди няколко месеца той директно напсува в ефир варненската журналистка Веселина Томова, за което не понесе никакво наказание, а скоро след това беше награден със специална награда за журналистика от агент "Талев - Иван Гарелов и Георги Лозанов, син на архитект Лозан Лозанов, автор на издигнатия приживе паметник на диктатора Живков. 

 

 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени