Тошко Йорданов: Политическият номад Настимир Ананиев е "врачок"

Той бе наказан със "забележка"

Тошко Йорданов, ИТН
Тошко Йорданов, ИТН Източник: Zonanews

Сред пореден скандал в парламента председателят на ПГ на ИТН Тошко Йорданов получи наказание "забележка", след като нарече колегата си Настимир Ананиев от ПП с думата "врачок".

 

Повод за изблика на Йорданов бе изказване на Ананиев от парламентарната трибуна, че "Има такъв народ" се разпада и няма да влезе в следващ парламент.

 

Настимир Ананиев, ПП
Настимир Ананиев, ПП Източник: Zonanews

Тошко Йорданов се обърна към председателя на НС Никола Минчев: "Допускате странно водене на това заседание. Оставихте политическия номад Настимир Ананиев, който в момента е във вашата партия, да говори за неща, които ще станат в бъдещето, което няма връзка със заседанието".  

 

И продължи: "Или е копринен, или е нефелен, или не с всичкия си. Та ако приемем, че той знае какво става в бъдещето и вие допускате да е в това заседание, моля ви да му позволите да каже числата от тотото, евентуално дали ще вали, колко ще дойде външният дълг. Просто човекът знае бъдещето. Позволете на този врачок да каже и други важни неща", заяви още Йорданов. 

Още от "Политика"

От днес България официално е в предизборна кампания

В изборите за НС ще участват 32 политически формации - 20 партии, един независим кандидат и 11 коалиции, а в изборите за ЕП ще участват 31 политически формации - 20 партии, един независим кандидат и 10 коалиции

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени