Тошко Йорданов: ПП постъпва самовлюбено с проектокабинет с Асен Василев

С ГЕРБ за кабинет не сме говорили, допълни той

Тошко Йорданов, ИТН
Тошко Йорданов, ИТН Източник: Zonanews

"Ние ще сме опозиция на който се наложи. ПП постъпва самовлюбено с този проектокабинет с Асен Василев, който предложиха, при положение, че точно той взе всички грешни решения. Партиен кабинет на ПП няма да подкрепим, особено ако Василев и Кирил Петков са вътре", заяви по bTV депутатът от ИТН Тошко Йорданов.

 

"С ГЕРБ за кабинет не сме говорили. Не знам каква идея имат те за сформиране на мнозинство, което да подкрепя правителство. подчертавам мнозинство, защото няма как която и да е партия да прокара собствен кабинет. Нека видим какво ще ни предложат", добави депутатът.

 

Според него практично и правилно е да има управление: "Ние ще подходим практично към проблемите. Ние имаме експерти, изключително добри".

 

"Ние изчегъртахме ГЕРБ, а после изчегъртахме и "Продължаваме промяната". Ситуацията обаче е такава, че ако има мнозинство, каквото и да е то, ще трябва да работим с една от двете партии или и с двете. Изчегъртането се случи, макар и не така, както го очакваха хората заради доста глупавото и емоционално поведение на ПП, които се превърнаха в ГЕРБ за има-няма два месеца", коментира още Йордан.

 

"Разговорите са театър, защото крайният резултат е предизвестен", смята той. Като част от приоритетите в новия парламент той определи стопирането на всякакви процеси за мръдване на преговори напред между ЕС и Северна Македония.

Още от "Политика"

Премиерът Димитър Главчев посети днес СБАЛ по детски болести "Проф. Иван Митев”

При посещението в лечебното заведение на премиера днес стана ясно, че процедурата за закупуване на нов рентген е приключила и предстои финализирането на тази за скенер

Прочетете повече прочетете повече

Хампарцумян: Най-важната предпоставка за ръста на инфлацията е това, че догонваме европейския пазар

Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи показва институционална слабост, обясни финасистът

Прочетете повече прочетете повече

Премиерът и министър на външните работи Димитър Главчев ще участва в Срещата на Съвета на ОИСР на ниво министри

В момента в ОИСР членуват 38 държави, сред които най-развитите икономики от Европа, Северна Америка, Южна Америка и Азия, съставляващи 70 % от глобалното производство и търговия

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени