Тошко Йорданов преди 2 месеца дал на прокуратурата доклада за Агенция "Митници"

Това коментира лидерът на парламентарната група на "Има такъв народ" пред журналисти

Тошко Йорданов
Тошко Йорданов Източник: Zonanews

"Този доклад е внесен в прокуратурата от мен преди два месеца. Защо прокуратурата нищо не прави, това вече е въпрос към нея".

 

Това коментира лидерът на парламентарната група на "Има такъв народ" Тошко Йорданов пред журналисти в Народното събрание по повод доклада за дейността на временната комисия за разследване на корупционни практики в Агенция "Митници".

 

Днес съпредседателят на ДПС Делян Пеевски заяви, че го е изпратил до МВР и прокуратурата. По повод решението на служебния кабинет да изпрати Николай Ненчев за временен посланик на България в Украйна, Йорданов коментира, че правителството на Димитър Главчев е заобиколило закона.

Още от "Политика"

България и Германия подписаха споразумение за съвместната покупка на зенитно-ракетни комплекси IRIS-T

Общата цел на страните, които участват в инициативата на ЕС, е да се насърчи сътрудничеството в областта на отбраната чрез съвместно възлагане на обществени поръчки за оперативно съвместими и взаимнозаменяеми оръжейни системи

Прочетете повече прочетете повече

ЦИК поставя под въпрос законността на изборите, намесва се недопустимо в изборния процес

Според източници от комисията председателят на ЦИК Камелия Нейкова е дала знак на ДПС-Доган, че могат да бъдат сигурни, че ще получат желаната от тях регистрация за явяване на избори

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени