Тошко Йорданов: Трифонов е рептил и лигата на извънземните ще има голямо влияние у нас

Отказали сме да разчитаме знаците на ДБ, защото всеки ден излъчват различен

Тошко Йорданов
Тошко Йорданов Източник: Novini.bg

"Тъй като Трифонов е рептил, лигата на извънземните ще има голямо влияние у нас". С този нелеп опит за хумор  председателят на ПГ на ИТН се опита да замаже гафа на чалга певеца Трифонов преди дни. 

"Слави не се бърка в работата на отделните отдели, както правеше в предаването. Той като лидер взима политически решения след обсъждане", заяви още Тошко Йорданов.

 

Той добави, че вчера не е имало консултации, а представяне на проектокабинета."Водиха си записки и благодариха за поканата, това се повтори три пъти. Не са ни поставяли условия -в ПГ на ИБНИ говорещите глави говорят различни неща. Питайте Хаджигенов какво е искал да каже, с искането си за писмено споразумение", коментира председателят на ПГ на ИТН.

 

"Отказали сме да разчитаме знаците на ДБ, защото всеки ден излъчват различен. Какво означава инсценировки, това е сложна мисъл. В ДБ всеки човек има собствено мнение, което е различно от останалите. Вероятно Методи Лалов иска да е на Орлов мост, това е прекрасно място, каза любителят на членовредителство срещу журналисти.

 

ДПС не бяха поканени на преговори, срещата ни беше опознавателна - от добро възпитание от наша страна. Ясно показахме, че не искаме подкрепата им. На Христо Иванов му се привижда навсякъде ДПС. Това е интересно от психологическа гледна точка. Те управляваха с ГЕРБ и участието на ДПС, нападна той коминтерновския наследник Христо Иванов-Бойкикев. 

 

Според Тошко Йорданов съставът на правителството е над 90% от ИТН. "Как си представяте ПГ да не подкрепи нашето правителство, ние не сме разпасана група. Явно Хаджигенов с правото си от НБУ има непознати за нас знания. Николай Василев няма функциите и не е член на ИТН, не може да реди кабинет. Помага ни от години с експертиза. Петър Илиев е прекрасен юрист, преценихме, че за вътрешен министър е добре да е външен човек, с юридическо образование. Наше решение е защо се отказахме от Николай Радулов, в парламента ще помага". 

Още от "Политика"

МС: България не признава резултатите от изборите, проведени в незаконно окупираните територии на Украйна

Провеждането на т. нар. президентски избори и в незаконно окупираните територии на Украйна е още едно доказателство за грубо нарушение на международното право

Прочетете повече прочетете повече

Социолог: ГЕРБ-СДС може да си позволи да играе на ръба на скалата

Защо започнаха преговорите от дамския екип? Ако си спомняте, през 2014 г. Борисов имаше същата стратегия при разговорите с Реформаторския блок. Той показа, че търси консунсус и конструктивност, добави Димитър Ганев

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени