"Тренд": Балотажи и в Пловдив, Варна, Русе, Плевен

За кметския пост в Плевен на втори тур най-вероятно ще се борят Валентин Христов от ГЕРБ (20,4%) и независимият Георг Спартански (20,0%)

Социологическо изследване (социологическо проучване)
Социологическо изследване (социологическо проучване) Източник: Zonanews

Във Варна Иван Портних от ГЕРБ е подкрепен от 28,5% от гласувалите, а Благомир Коцев от ПП-ДБ – от 26,6%. В Перник вотът още на първи тур категорично печели Станислав Владимиров "Тренд": Балотажи в Пловдив, Варна, Русе, Плевен 3156 | 29 окт. 2023 | 20:03 Във Варна Иван Портних от ГЕРБ е подкрепен от 28,5% от гласувалите, а Благомир Коцев от ПП-ДБ – от 26,6%.

 

Данни от екзитпола на местните избори на агенция "Тренд" към 19 ч. - в Пловдив кандидатът на ГЕРБ-СДС Костадин Димитров събира 33,7% от гласовете, а втори е Ивайло Старибратов от ПП-ДБ с 22,2%. Във Варна Иван Портних от ГЕРБ е подкрепен от 28,5% от гласувалите, а Благомир Коцев от ПП-ДБ – от 26,6%. В Русе разпределението на вота е следното: Пенчо Милков от "БСП за България" – 33,7%, Иван Иванов от ГЕРБ – 17,3%, Рена Стефанова от ПП-ДБ - 14,7%.

 

За кметския пост в Плевен на втори тур най-вероятно ще се борят Валентин Христов от ГЕРБ (20,4%) и независимият Георг Спартански (20,0%). Трети е Чавдар Попов, също независим кандидат, който спечели доверието на 18,3% от имащите право на вот. В Перник вотът още на първи тур категорично печели Станислав Владимиров от "Движение за просперитет на Перник", за когото са гласували 71,5% от избирателите, сочат данните от exit poll-а на "Тренд"

Още от "Политика"

Прокуратурата чака експертизи, за да се произнесе по скандала с фалшифицираните подписи

Производството е образувано, за това че е потвърдена неистина в писмено съобщение, изпратено от Л.Б. (Лена Бориславова, бел. ред.) по електронен път до Агенция по вписванията

Прочетете повече прочетете повече

Радев наложи вето върху промени в Закона за насърчаване на инвестициите

Това е третият път (след указите му от 2017 г. и 2019 г.), когато Румен Радев възразява срещу мерки, подобни на приетите в този закон", се казва в съобщение от президентската администрация

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени