Цветан Цветанов се гласи за коалиция с ПП и ДБ

На последните избори подкрепихме както "Продължаваме промяната", така и "Демократична България" - пециално в Шумен имахме сериозно организационно участие, добави той

Цветан Цветанов
Цветан Цветанов Източник: Zonanews

"Продължаваме промяната" и "Демократична България" може да са първа политическа сила на 2 април", това заяви председателят на Републиканци за България Цветан Цветанов пред Bulgaria ON AIR.

 

По думите му обединението на ПП и ДБ би имало по-голям шанс, ако обере периферия от партии и сдружения, като по този начин ще вземат вота на тези, които не гласуват.

 

"От Републиканци за България направихме нашия избор с неучастие в предишните предсрочни парламентарни избори. Подкрепихме както "Продължаваме промяната", така и "Демократична България". Специално в Шумен имахме сериозно организационно участие", разкри Цветанов.

 

"С подобна нагласа сме да ги подкрепим, защото колкото и да казват някои, че може би не е най-доброто, което имаме, аз мога да кажа, че в момента на политическата сцена по-добро няма, за да се създаде енергия за промяна, която трябва да се случи", заяви бившият втори в ГЕРБ.

   

Според Цветанов предстоящите предсрочни избори няма да решат политическото бъдещето, а местните избори на есен. При липсата на редовно правителство и редовен кабинет това би довело до "фундаментални грешки".  

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени