Цветанов се намъкна на протест за Навални, изгониха го и го освиркаха

След като се чу името на Цветан Цветанов, последва и освиркване и викове "Марш с апартаментите оттук“

Цветанов се намъкна на протест за Навални
Цветанов се намъкна на протест за Навални Източник: Булфото

"Тук не може да говори Цветанов, защото до вчера е бил част от това управление и е крепял Борисов на власт". Това се чу по време на протест, който се провежда пред руското посолство у нас. Недоволството е под надслов "Свобода за Навални" и е в защита на задържания критик на Кремъл Алексей Навални.

След като се чу името на Цветан Цветанов, последва и освиркване и викове "Марш с апартаментите оттук", а организаторите призоваха хората да се успокоят. По-късно от високоговорителя се чу, че може би "очите на Цветанов се били отворили час сега".

На протеста има представители на "Да, България" и партия "Републиканци за България", както и протестиращите от гражданското сдружение БОЕЦ.

Представители на "Да, България" бяха поканени да говорят публично, но отказаха.

Източник: Tribune

Още от "Политика"

България и Германия подписаха споразумение за съвместната покупка на зенитно-ракетни комплекси IRIS-T

Общата цел на страните, които участват в инициативата на ЕС, е да се насърчи сътрудничеството в областта на отбраната чрез съвместно възлагане на обществени поръчки за оперативно съвместими и взаимнозаменяеми оръжейни системи

Прочетете повече прочетете повече

ЦИК поставя под въпрос законността на изборите, намесва се недопустимо в изборния процес

Според източници от комисията председателят на ЦИК Камелия Нейкова е дала знак на ДПС-Доган, че могат да бъдат сигурни, че ще получат желаната от тях регистрация за явяване на избори

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени