Уволниха зам.-министъра на регионалното развитие Тодор Анастасов, който предложил уволнения от Комитова шеф на АПИ

Във вторник Комитова каза пред БНР, че заместник-министърът Тодор Анастасов ѝ е препоръчал Апостол Минчев да оглави АПИ

Тодор Анастасов
Тодор Анастасов Източник: МРРБ

Тодор Анастасов е освободен от длъжността заместник-министър на регионалното развитие и благоустройството със заповед на министър-председателя Стефан Янев, съобщи тази вечер правителствената пресслужба. Пресслужбата не съобщава повече подробности.

 

В понеделник регионалният министър Виолета Комитова уволни председателя на УС на Агенция "Пътна инфраструктура" Апостол Минчев. Причината е "проявеното от него своеволие да спре всички строителни дейности на агенцията - инж. Минчев е разпоредил писмено преустановяването на работата и изтеглянето на техниката до второ нареждане".

 

Във вторник Комитова каза пред БНР, че заместник-министърът Тодор Анастасов ѝ е препоръчал Апостол Минчев да оглави АПИ: "Може би се предоверих, за което много съжалявам и сега съм много разочарована", коментира тогава тя. А пред bTV тя направи следното силно разобличаващо изявление: "Г-н Минчев (назначеният за шеф на АПИ от нея самата преди 50 дни Апостол Минчев и уволнен пак от нея, бел.ред) до петък е разплатил доста много пари - може би на приятели и на фирми"!



Радев, светлина, повече светлина! Или потокът от торбички е превзел всичко!

Още от "Политика"

Даниел Митов: Трябва да се прекрати глупавата теза, че едва ли не заради "Балкански поток" е започнала войната в Украйна

Надяваме се ПП-ДБ да се научат как се реализират тези проекти и как се отстояват интересите на страната, подчерта Теменужка Петкова

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени