В Народното събрание депутати стигнаха до саморазправа

Напрежението ескалира между две от парламентарните групи

Саморазправа в НС
Саморазправа в НС Източник: NOVA

Депутатите стигнаха до саморазправа в Народното събрание в началото на петъчния парламентарен контрол. В пленарната зала възникна напрежение между две от парламентарните групи след изказване на Явор Божанков за това, че в четвъртък хората са станали свидетели как ДПС и Възраждане гласуват заедно.

 

Той си седна на мястото и вероятно тогава е имало размяна на реплики. "Г-н Костурков обмени реплики с ДПС и станах , за да няма повече контакт. Хамид дойде и казах те да си приберат хората, а ние ще приберем нашите.

 

Той се обърна към мен и с две ръце ме изблъска. Не чух какво каза Костурков”, заяви Настимир Ананиев. И допълни: "ДПС са много изнервени и явно са готови да стигнат до физическа саморазправа".

 

Хамид Хамид в кулоарите обясни: "Стана суматоха, отидох да видя какво става. Видях депутат да крещи на Летифов: "Бокук!". Побутнах Настимир Ананиев леко да се отдърпне, а той театрално се хвърли. Нещо са изнервени колегите".

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени