В пика на коронавируса: Христо Иванов си прави пиар пред "Пирогов"

Появата на представители на "Да, България" пред "Пирогов" предизвика реакции и в социалната мрежа

Христо Иванов-Бойкикев и Александър Симидчиев
Христо Иванов-Бойкикев и Александър Симидчиев

В разгара на третата вълна от COVID-19, на фона на пълни болници, председателят на "Да, България" Христо Иванов реши да направи агитацията си пред "Пирогов", съобщава Tribume. Компания му правеше пулмологът д-р Александър Симидчиев.

"Тук сме, за да си поговорим за българския модел за справянето с COVID. Очевидно е, че предизбораната кампания ще мине под знака на един въпрос - как след изборите България да подобри справянето с кризата", обясни избраното място за живо включване във Фейсбук Христо Иванов. Двамата изразиха недоволство, че временно ваксинирането с "АстраЗенека" е спряно.

Христо Иванов отрече да се опитва да експлоатира темата за коноравируса.


"МБАЛСМ „Н.И.Пирогов” е обект от стратегическо значение за националната сигурност на страната, която се крепи на живота и здравето на населението! В разгара на надпреварата за депутатски места в новото Народно събрание е недопустимо Болницата да се използва за предизборни цели и агитация", реагираха незабавно от лечебното заведение.
И още: Най-голямата спешна болница в страната ежечасно поема най-тежките случаи в България,  а през последната година работи в извънреден режим с непрекъснато пълнещи се COVID-19 отделения.  През последния месец новият вариант на коронавируса отново увеличи броя на хората, които се нуждаят от нашата помощ.  Успоредно с това нашите специалисти активно се включват и във ваксинационния процес. Спешните случаи от всякакво естество не са на пауза и не намаляват. Ето защо считаме за некоректно Болницата, спешният център и непрекъснато пристигащите линейки пред него да се използват за фон на предизборни обръщения и агитация. Категорично се противопоставяме на това здравето и живота на гражданите, спокойствието на  нашите пациенти, специалисти и лекари на първа линия да се използват с политически цели!", пишат от "Пирогов". 
 

Появата на представители на "Да, България" пред "Пирогов" предизвика реакции и в социалната мрежа.

От профила във Фейсбук на фотографа и тв продуцент Виктор Димчев

"Христо Иванов и Иво Мирчев превземат Пирогов.

Първо, добре е репортажи да се правят цивилизовано. Предишният път материалът беше направо от разделителната линия на магистралата.

Второ, добре е да не се пречи на спешната помощ.

Трето, здравето, пропагандата и евтиния сценарий върху човешките трагедии е символично продължение на фирмената продажба на брандирани политически маски.

Четвърто, същите хора плюха половин година по темата, преди да се усетят и станат привърженици.

Пето, подобни ПР гнусотии приличат на воленсидеровия щурм на Макдоналдс".

Христо Иванов и Иво Мирчев превземат Пирогов. Първо, добре е репортажи да се правят цивилизовано. Предишният път...

Публикувахте от Виктор Димчев в Четвъртък, 18 март 2021 г.

 

Журналистът Недялко Недялков, Фейсбук

"Ето ги, двамата изверги от ДеБъ, комунистическите отрочета Бойкикев и Мирчев, цъфнали пред "Пирогов" да си правят предизборна агитация, спекулирайки със здравната криза и трагедията на хиляди българи...Въртят си клипчета и пропагандират, докато вътре спешните доктори денонощно се борят за живота ни. Това да не ви е уйдурмата с Доган парка "Росенец", бе, девианти? Няма такова дъно, няма такова дълбаене под дъното. Страданието не може да бъде ползвано за “фон” на видеохалтурата ти във фейсбук. Чест прави на ръководството на "Пирогов", че реагира светкавично с остра декларация: Няма да позволим нашата работа да се използва за партийни цели!".

Ето ги, двамата изверги от ДеБъ, комунистическите отрочета Бойкикев и Мирчев, цъфнали пред "Пирогов" да си правят...

Публикувахте от Недялко Недялков в Четвъртък, 18 март 2021 г.

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени