Валери Симеонов: Проф. Анастас Герджиков е скромен, достоен човек

Той коментира кризата с цената на тока така: "Основната причина е, че се извършват борсови спекулации, те нямат общо с КЕВР"

Валери Симеонов
Валери Симеонов Източник: Zonanews

Анастас Герджиков е скромен, достоен човек, умерен. Ще издигнем собствена кандидатура за президентските избори, издигната е моята личност за кандидат-президент, но все още не е приключило обсъждането. Това заяви в "Денят започва" по БНТ Валери Симеонов, лидер на НФСБ.

 

По думите му идеята за патриотизма трябва да намери реализация чрез по-широк фронт и обединение. НФСБ се коалира с "Целокупна България" и "Български демократичен съюз – радикали".

 

"Основните ни принципи са националните интереси над всичко, над тяснопартийните и личните интереси, нещо, което не се забелязва. Предното управление водеше до оставки на министри, противял съм се когато се извършват конюнктурни смени, включително и моята оставка идва от върха на пирамидата. Не е имало случай да седнем с ДПС на масата", допълни Валери Симеонов.

 

Той коментира кризата с цената на тока така: "Основната причина е, че се извършват борсови спекулации, те нямат общо с КЕВР".

Още от "Политика"

Даниел Митов: Трябва да се прекрати глупавата теза, че едва ли не заради "Балкански поток" е започнала войната в Украйна

Надяваме се ПП-ДБ да се научат как се реализират тези проекти и как се отстояват интересите на страната, подчерта Теменужка Петкова

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени