Васил Божков-Черепа си намерил мандатоносител

Миналата седмица той отправи предложение към "Има такъв народ" на Слави Трифонов. Чалгарят обаче го отряза

Васил Божков-Черепа в Дубай
Васил Божков-Черепа в Дубай

Укриващият се в Дубай бизнесмен Васил Божков си бил намерил "мандатоносител" за предстоящите парламентарни избори. Това съобщи той в страницата си във Фейсбук, но не посочи кой се е съгласил да включи хора от "Българско лято" в листите си. Кой обаче се е съгласил да сложи своите листи подставени лица на преследван от правосъдието човек с 19 обвинения - той не казва. Но се опитва да поддържа интереса на публиката, като обещава да го каже във Фейсбук live след 2 дни.
"Обещах ви, че въпреки опитите на хунтата да ни спре, ние ще участваме в Избори`2021. Вижте кой ще бъде мандатоносителят на Българско лято в излъчване на живо. 23.02., 13:00 ч.". Това написа Васил Божков-Черепа в социалната мрежа.

 

Миналата седмица той отправи предложение към "Има такъв народ" на Слави Трифонов. Чалгарят обаче го отряза. Божков и ма 19 обвинения за предполагаеми престъпления, сред които за ръководене на организирана престъпна група, за принуда, изнудване, опит за подкуп, търговия с влияние и за държане и отчуждаване на културни ценности. Последните обвинения, които бяха повдигнати на Божков са за ръководене на организирана престъпна група с участието на още три лица, създадена с цел извършване на тежки умишлени престъпления. Сред тях – убийства, изнудвания и други тежки престъпления. Освен за ръководене на престъпна, Божков има обвинения за подбудителство към убийството на четири лица. Последното обвинение е за опит за държавен преврат и престъпление срещу републиката.

Постът на Васил Божков
Постът на Васил Божков



 

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени