Васил Василев (агент "Паскал"): Нинова е против Радев, защото ДПС поискаха това от нея

Знаковият приватизатор на завод "Мраз", сътрудничил на ДС с два псевдонима , "Бобев" и "Паскал", разкрива задкулисието, в което активен участник е Нинова

Васил Василев
Васил Василев Източник: Zonanews

Причината за отношението на ръководството на БСП и на Корнелия Нинова трябва да се търси в погледа, който БСП е имало в момента след изборите и в едно възможно перспективно сътрудничество с ДПС. ДПС бяха против Радев, аз мисля, че Нинова беше против Радев, защото ДПС поискаха това от нея. Това коментира Васил Василев в ефира на "Честно казано с Люба Кулезич" по "Евроком". 

 

"Много неща се променят в политиката, те се променят за часове, а камо ли за толкова дълго време. Това заради което БСП тръгна надолу беше този видим за обществото разрив, това отдалечаване на Нинова и нежеланието й да подкрепи и да се обяви в подкрепа на кандидутаррата на Радев за втори президентски мандат", коментира той.


"Причината за това отношение на ръководството на БСП и на Нинова трябва да се търси в погледа, който БСП е имала към момента след изборите и към едно възможно перспективно сътрудничество с ДПС. ДПС бяха против Радев и аз мисля, че Нинова беше против Радев, защото ДПС поискаха това от нея", категорично заяви агент "Паскал ("Бобев).

 

"В този вид политика уговорките са винаги прикрити с някакви псевдодоговорки, които излизат на повърхността, че трудно някой може да се добере до истината. Договорките си проличават от делата, но след като вече е късно, след като вече делата са извършени", каза още Васил Василев.

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени