"Възраждане" поиска от парламентарната трибуна оставката на правителството и предсрочни избори

Отечеството е в опасност. Ръководена от немощно, безидейно, тежко зависимо и управленски напълно импотентно правителство, то потъва в дълбокото блато на конституционната и политическа криза, каза Костадинов

Костадин Костадинов, Възраждане
Костадин Костадинов, Възраждане Източник: Zonanews

В декларация от парламентарната трибуна лидерът на "Възраждане" Костадин Костадинов поиска оставка на правителството и предсрочни избори, предава БНР. Като причина той посочи, че кабинетът не се справя с управлението на страната:

 

"Време е да говорим за истината, а истината е, че нашето отечество е в опасност. Ръководена от немощно, безидейно, тежко зависимо и управленски напълно импотентно правителство, то потъва в дълбокото блато на конституционната и политическа криза, завещана още от предишното управление на ГЕРБ и т.нар. патриоти.

 

Ето защо е време за следното: оставка, нови избори, на които българският народ да се яви като референдум за своето бъдеще.

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени