Весела Лечева: Нинова отново излъга - оставката й е половинчата

По думите й в БСП се е стигнало до изчегъртване на хора със смелостта да изразят различно мнение

Весела Лечева и Корнелия Нинова
Весела Лечева и Корнелия Нинова

Подадената оставка от Корнелия Нинова е половинчата и отново се разиграва някакъв цирк. Доказателство за това е нейното намерение да остане до началото на януари. След като казва, че е човек на Устава, нека да прочете чл. 17, според който при предсрочно подаване на оставка, трябва да бъде избран временно изпълняващ длъжността председател". Това заяви пред БНР Весела Лечева, член на Националния съвет на БСП.

 

 

Според нея избраната дата за свикване на Националния съвет на партията - 20 ноември, събота - денят преди втория тур на президентските избори, "не говори добре за председател, който управлява партия, която иска иска нейният кандидат да спечели".

 

"Отново Нинова излъга. Вътрешната опозиция в БСП сме свикнали за всичко да сме виновни, но да обвиниш служебното правителство и Инициативния комитет - човек с голямо въображение може да допусне такова нещо. Търси се проблемът там, където не е", каза Лечева.

 

По думите й в БСП се е стигнало до изчегъртване на хора със смелостта да изразят различно мнение и това се е отразило на резултата на партията на изборите на 14 ноември.

 

 

 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени