Вежди Рашидов за проекта на Петков и Василев: Това е президентска партия, те ли ще определят почтените?

По думите му Слави Трифонов е спомогнал за отглеждането на едно "опростачено" поколение

Вежди Рашидов
Вежди Рашидов Източник: Zonanews

Няма човек, който да не носи качествата на почтените, но и да е безгрешен. Никой не е безгрешен. Кой ще определи почтените? Отново отиваме към едно разделение на хората. Това заяви бившият министър на културата от ГЕРБ Вежди Рашидов пред NOVA NEWS. Думите му са по повод новия политически проект на бившите служебни министри Кирил Петков и Асен Василев.

 

Според Рашидов "Продължаваме промяната" е президентска партия. "Човешкият живот не е парцал, за да бъде омърсявам по медиите. Трябва да се покажат доказателства", коментира той  обвиненията  срещу правителството на Бойко Борисов. "В ГЕРБ има много почтени и достойни хора. Само да се говори – не приемам. Дайте корумпираните да ги линчуваме заедно. Сега като оцапахме средата, дайте да изберем почтените. В 45 парламент присъствах на една арогантна простащина. Това ли е почтеното?", попита бившият депутат от ГЕРБ.

 

Рашидов не скри критиките си и към Слави Трифонов. По думите му с негова помощ е било отгледано едно "опростачено" поколение, което не знае кой е Иван Вазов. "Слави първо себе си трябва да изчегърта, ако говорим за негативите", каза бившият министър на културата. "Със сигурност ГЕРБ ще има кандидат-президент. Той ще е качествен и достоен, обединител, който народа ще харесва. В ГЕРБ има подготвени и достойни хора, с опит в политиката", увери Рашидов.

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени