Виктория Василева, ИТН: Илюзията, с която се разделих е, че сме способни да признаваме собствените си грешки

Василева разказва за оставката си и реакцията на Трифонов

Виктория Василева, ИТН
Виктория Василева, ИТН Източник: Zonanews

"Човек всеки ден в живота си е изправен пред избори, затова не знам защо и какво хората коментират или не. Мислих, че обществото е направило крачка напред в развитието си, но се оказа че не е така. Показахме неспособност да надграждаме върху собственото си развитие".

 

Това коментира в ефира на БНТ бившата депутатка от "Има такъв народ" Виктория Василева. "Никога не съм се срамувала от това, което съм направила. Не съжалявам и за един ден от работата си в Народното събрание. Илюзията, с която се разделих обаче е, че сме способни да признаваме собствените си грешки", заяви тя.

 

"Подадох оставка и като член на "Има такъв народ", защото не смятам, че има какво още да дам на тази структура. Ккаквото трябваше да свърша, го изпълних. Крайно време е да отстъпя назад, за да могат те да продължат по своя път. През цялото това време имаше и разочарования и хубави моменти, но е лична темата, не искам да я коментирам публично. О

 

бещала съм си, и пред близките ми,че никога няма да сляза на нивото на някои и когато напусна да започна да говоря с лошо и клеветя", обясни Василева. 

 

"Не, нямам покани от други политически проекти, включително и от партията на Стефан Янев", категорична е тя.

"С господин Слави Трифонов не съм разговаряла относно оставката. Не ме е и потърсил лично, може би е приел решението ми, каквото и да е то".

Още от "Политика"

Началникът на отбраната адмирал Емил Ефтимов: България е ключов съюзник на източния фланг на НАТО и играе решаваща роля

В изказването си той акцентира, че агресията на Русия срещу Украйна е напомнила, че стабилността и сигурността в Европа не могат да се приемат за даденост

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени