Вицето на "Просто Киро" Сандов: Къпете се споделено - пести вода и ток

Т.н. "Зелени" винаги са напомняли на някогашните обсебени хунвейбини в маоистки Китай

Борислав Сандов заедно с ЛГБТИ общността
Борислав Сандов заедно с ЛГБТИ общността

Вицепремиерът от "Зелните" Борислав Сандов отправи странен призив към потребител на фейсбук. Вицепремиерът на "Просто Киро" в коментар под пост на фейсбук потребителя Димитър Петров призова да споделя душът, защото това пести вода и ток:
"
Аз се опитвам да давам препоръки, които да компенсират. Ето например споделеният душ пести вода, а с това и електроенергия, с което пък се ограничават емисии", написа Сандов. 

 
Постът на Борислав Сандов с препоръка за споделен душ
Постът на Борислав Сандов с препоръка за споделен душ Източник: Facebook
Т.н. "Зелени" винаги са напомняли на някогашните обсебени хунвейбини в маоистки Китай. Днес Ви презовават да се къпете по двама или трима под душа, утре ще ви накарат да се къпете само веднъж в седмицата (апропо, Мао е бил крайно нечистоплътен, а в един момент дори е спрял да ползва четка за зъби и заповядал това да се разпростре като практика в цял Китай, бел. ред.), а вдругиден може да им хрумне да Ви призоват (накарат) да дишате споделено и т.н. Диктатурите и несвободата започват така! Винаги започват така!

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени