Владислав Горанов: Не бих седнал да преговарям с ПП - те предпочитат да управляват с наследниците на бившите комунисти

Росен Желязков превъзхожда Никола Минчев по опит и диалогичност, коментира още той

Росен Желязков и Владислав Горанов
Росен Желязков и Владислав Горанов Източник: Zonanews

"Аз лично не бих седнал да преговарям и с "Продължаваме Промяната". Те твърдят, че могат да управляват сами, предпочитат да управляват с наследниците на бившите комунисти и с партия, която има много тежки грехове в миналото. Щом предпочитат това…", заяви по NOVA бившият финансов министър Владислав Горанов. Той отрече също така ГЕРБ да има допирни точки с "Възраждане".

 

"Редовно правителство ми се струва, че трудно ще бъде съставено, или поне ще бъде трудно без ГЕРБ. Това обаче не се разбира от останалите партии в парламента. Опитват се да се поставят стигми и да се заклеймява партията с най-голям изборен резултат", подчерта Горанов. 

 

Той коментира и кандидатурата на ПП за председател на НС – отново Никола Минчев. "Не познавам г-н Минчев, но той изглежда като един от малкото уравновесени народни представители от ПП", коментира новината Горанов и изтъкна, че кандидатът на ГЕРБ - Росен Желязков, превъзхожда Минчев с "опит, диалогичност и липса на натрупвания като тези, които Минчев изтърпя в предходния парламент", добави бившият финансов министър.

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени