Владислав Панев: Всичко може да се случи, преговорите за правителство не са финализирани

Според Владислав Панев няма друг ход освен Асен Василев да остане финансов министър, тъй като предстои влизане в еврозоната

Владислав Панев, ДБ
Владислав Панев, ДБ Източник: Zonanews

 Всичко може да се случи, преговорите за правителство не са финализирани, заяви депутатът от ПП-ДБ Владислав Панев по БНТ. "И да има проблеми и търкания, това е нормално, когато се решава кои да са членовете на МС за следващите девет месеца", обясни той. 

 

За Панев военният министър Тодор Тагарев не е препъникамък, а напротив - един от символите на правителството заради помощта за Украйна. Смята, че лидерите на ПП-ДБ ще постигнат добри резултати и коментира, че слабо правителство би било по-лошо от нови избори.

 

Според Владислав Панев няма друг ход освен Асен Василев да остане финансов министър, тъй като предстои влизане в еврозоната. "Да се сменя играч по средата на мача не е особено мъдро в момента и то при положение, че инфлацията пада". Никой в управлението не говори за увеличаване на данъците, заяви депутатът.

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени