ВМРО издига доц. Милен Михов и Мария Цветкова в битката за "Дондуков" 2

Решението е взето след обсъждане на още пет кандидатури

ВМРО
ВМРО Източник: ВМРО
Доц. Милен Михов и Мария Цветкова са единствената кандидатпрезидентска двойка, зад която не стоят чужди интереси и сили, заявяват от ВМРО и добавят, че те са единствените, зад които стоят само и единствено интересите на България, пишат от пресцентъра на ВМРО.
 
"Това е кандидатурата на всички българи в България, Битоля, Охрид и навсякъде по света. Интересен факт е, че името на доц. Милен Михов е номинация за кандидат-президент на Националния младежки комитет на ВМРО и българи от Македония, която беше приета единодушно на днешното заседание на Националното ръководство. Решението беше взето след обсъждане на още пет кандидатури", добавят от партията на бившия вицепремиер и министър на отбраната Красимир Каракачанов.
 
От пресцентъра на партията изброяват и приоритетите на кандидат-президентската двойка Михов-Цветкова:
 
Гаранция за националния суверенитет и възможността да се отстоява националният интерес; Силна армия и отбрана; нова Конституция и разширяване на президентските правомощия; нито крачка назад от правата на българите в Македония, Западните Балкани и навсякъде по света; Защита на традиционното семейство и на националните и християнски ценности. Стратегия за преодоляване на демографската катастрофа; Спешно преразглеждане на "Зелената сделка", изграждане на АЕЦ "Белене" и гарантиране на големите енергийни проекти, които носят полза за България.
 
 
 

Още от "Политика"

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени