ВМРО официално поискаха касиране на изборите за Парламент! Вотът е опорочен!

Няма как една комисия в изборния ден да допише 700-1000 души, няма как да има секции, в които са гласували по 1000 и повече души

Карлос Контрера
Карлос Контрера Източник: Facebook

Нов трус се задава в държавата! Изборите за парламент вече са атакувани официално в съда. Направиха го от ВМРО. Софийският лидер на организацията Карлос Контрера внесе днес официална жалба, съобщава 7dnibulgaria.

 

Турция – това сме поискали в нарочни жалби до ВАС, ВКС и Главния прокурор. Считаме, че станахме свидетели на изобилни нарушения и факти, които показват, че вота е опорочен, категоричен е Контрера.

 

Той разкрива и много странни факти: "Няма как една комисия в изборния ден да допише 700-1000 души, няма как да има секции, в които са гласували по 1000 и повече души. Затова сезираме съдебната власт, която може да прецени дали да изпрати жалбите до Конституционния съд."

 

"Очакваме Народното събрание да започне работа и да възприеме старото предложение на ВМРО за ограничаване на секциите в държави извън Европейския съюз", коментира още Контрера.

Още от "Политика"

Бившият комунистически прокурор Атанасов критикува Радев за назначения в МВР

Избирането ви за още един мандат ще бъде полезно за България, обърна се към Радев някогашният комунистически прокурор в Разград по време на "Възродителния процес" Атанас Атанасов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени