ВМРО: Вече са ясни водачите на листите ни

Каракачанов ще води листите на ВМРО във Варна и Плевен

Красимир Каракачанов
Красимир Каракачанов Източник: ВМРО

Листите на ВМРО за парламентарните избори в Плевен и Варна ще води лидерът на партията Красимир Каракачанов. Това съобщиха преди минути от ВМРО до медиите. Ето какво се казва още в съобщението от партията:

Председателят на ВМРО Красимир Каракачанов традиционно е водач на листата с кандидати за народни представители от ПП "ВМРО – Българско национално движение" в Плевен. Той ще стои начело и на листата във Варна. Зам.-председателят и настоящ съпредседател на парламентарната група Искрен Веселинов ще се бори също в два района – Русе и 25-и МИР София. Председателят на Националния предизборен щаб и организационен секретар Юлиан Ангелов ще се бори в София област и 23-и МИР в столицата. Ангел Джамбазки също влиза в битката като основно лице на ВМРО в Благоевград и Бургас. А пък членът на ръководството на ВМРО и настоящ депутат Александър Сиди поема Пловдив и Стара Загора. В третия район в София - 24-и МИР, водач става Карлос Контрера, който сега е председател на групата общински съветници в Столичния общински съвет. Другите войводи, които и до момента са народни представители от ВМРО, също влизат в битката като водачи. Доц. Милен Михов традиционно е водач за Велико Търново, Красимир Богданов – Враца; Мария Цветкова – Ямбол; Деан Станчев – Шумен; Йордан Йорданов – Добрич; Борис Вангелов – Габрово. Александър Сабанов, който и до сега беше народен представител от гражданската квота на ВМРО, ще се води листите в Силистра и Хасково.

 

България за нас винаги е била над всичко. Ето защо основните приоритети, които ще останат водещи за войводите и през следващия парламент, са повишаването на доходите на хората, отстояването на традиционните семейни ценности, защитата на националните интереси, особен фокус и внимание към националната и лична сигурност на българските граждани. Ето и останалите водачи на листите на ВМРО: Видин и Монтана - Димитър Чукарски; Кърджали - Делчо Янков; Кюстендил - Георги Петров; Ловеч - Бойко Пъдарски; Пазарджик - Стефан Балабанов; Перник - Султанка Петрова; Пловдив - Владимир Кисьов; Разград - Евгени Драганов; Сливен - Христо Димитров; Смолян - Александър Пецов.

 

Припомняме, че в осем листи за парламентарните избори на 4 април, издигнати от ВМРО, водачите са представители на гражданската квота.

Още от "Политика"

ГЕРБ-СДС: Внасяме доклад за изключването на Благовест Георгиев от Комисията по транспорт и пътна безопасност!

Темата с безопасността по улиците е изключително чувствителна за по-голямата част от обществото ни. Да пиеш алкохол и да се качиш на колата не е инцидент, а съзнателно решение

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени