Волен Сидеров: Моята цел е да вкарам Кирил Петков в затвора

Според него пандемията и починалите от COVID-19 са една огромна измама

Волен Сидеров
Волен Сидеров Източник: Zonanews
Кирил Петков защо не е тук, който е нарушил 311 член от Конституцията? Мoятa цeл e дa вкaрaм Кирил Пeткoв в зaтвoрa. Иcкaм тoй дa бъдe зaдържaн и дa му бъдe пoвдигнaтo oбвинeниe, тaкa кaктo cрeщу мeн имa пoвдигнaти три oбвинeния, зaщoтo призoвaх минaлaтa гoдинa хoрaтa дa oтидaт нa църквa. Лицeтo e извършилo прecтъпнo дeяниe. Това каза по БНТ лидерът на партия "Атака" и кандидат за президент Волен Сидеров.
 
Той за пореден път се държа скандално и заядливо в телевизионен ефир по време на предизборния дебат в "Панорама". Сидеров не оставяше другите гости в студиото да се изкажат и често ги прекъсваше.
 
"Боря се да вкарам в затвора Кирил Петков, мога му посоча килията, в която да влезе в Трето районно полицейско управление. Кенефът там, клозетът е много лош, честно ви казвам, много е кофти. Искам Трапчинко - Петков и Василев ги наричам Трапчинко и Кокорчо - да прекара поне едно денонощие там и да му бъде повдигнато обвинение, така както срещу мен бяха повдигнати 3 обвинения, което БНТ прескочи като малка гара", обяви целта на своето кандидатиране лидерът на ПП "Атака". 
 
Според него пандемията и починалите от COVID-19 са една огромна измама. "Те не са умрели от коронавирус. Дават пари, за да се пишат умрели от COVID-19", натърти Сидеров, с което остави зрители в догадки на какво е в момента. 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени