Волен Сидеров: Накрая ще дойде руската армия и ще ни освободи

"Каузата на патриотизма е да направиш живота на хората по-добър", каза Сидеров, но не отговори той и Атака с какво конкретно са направили живота на хората по-добър.

Волен Сидеров
Волен Сидеров Източник: БНТ

"Играем в купен мач, но ние сме "Атака" – като хайдушките чети, трябва да дадем пример, накрая ще дойде руската армия и ще ни освободи", каза в предаването "Денят с Георги Любенов" един от лидерите на руските националисти в България Волен Сидеров.

 

"Мога да бъдя изненада на изборите, обикновено ни дават 1 % и после, а, какво стана", допълни той- На въпрос ще бъде ли Атака в 45-то НС, Сидеров отговори, че когато Каракачанов е писал доноси в Държавна сигурност, той е бил в студентски дружества, основател е на КТ "Подкрепа", бил е в "Екогласност", така че неговата битка е по-отдавна.

 

Според лидера на "Атака" не той е присъединен към коалицията, а точно обратното.

"Каракачанов обикаляше като куче край месарница, чакаше да го поканя. Да го да го напоя, да му сложа една табла с мезета, защото той обича да папка. ВМРО е като паразит. За НФСБ не говоря, защото тя е една партия, откъсната от "Атака", коментира Сидеров.

 

Лидерът на "Атака" каза още, че аритметичното изчисление кой ще влезе, кой с кого ще се коалира е най-коментираната тема, но това е погрешно. "А никой не говори за политиките, които ще се водят", каза той.

"Каузата на патриотизма е да направиш живота на хората по-добър", каза Сидеров, но не отговори той и колегите му от "Атака" с какво конкретно са направили живота на хората по-добър. За разлика от собствения му и на най-близките му живот, който се подобри в пъти, след като станаха част от "фабриката за луксозни съдби". Плажовете 

 

"Атака иска няколко неща – да се увеличат доходите като вземем износа на злато от една чуждестранна фирма, която изнася в Намибия", повтори Волен Сидеров за стотен път изтърканите опорки относно предприятието в "Челопеч", но неподготвеният водещ не го контрира, че в Челопеч е най-високата в България средна работна заплата, основно заради високите заплати в същото предприятие. 

 

"Една от причините за раздяла с последните коалиционни партньори е и тази – те раздаваха парцели, не чуха моя призив за прекратяване на тази концесия. Ние сме ограбвани от чужди държави, от чешките пенсионни фондове. През миналата година са починали над 12 000 пенсионери, не от Ковид, не от тази измама и истерия", каза Сидеров, с което затвърди впечатлението за себе си като "навита латерна", жива демонстрация на поговорката "Едно си знае баба, едно си бае". Никакви доказателства, никакви документи, единствено и само опорки и клишета, с които за 15 г. проглуши ушите на всички. 

 

"Аз съм комплексът и грешката на Обединени патриоти, те не могат да са като мен, за това направиха невъзможното да се разделим. Излъгаха като казаха, че са присъединили Атака, това не е вярно.Знаех, че те са като паразит. Ако Борисов ме беше слушал, щеше да е в далеч по-добра позиция сега. Моите колеги девалвираха понятието патриотизъм", коментира още Волен Сидеров.

 

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени