Йордан Цонев към Бойко Рашков: Направете си тест с дрегер, вие сте откровен лъжец

Скандал се разрази между ДПС и Бойко Рашков в пленарна зала. От трибуната на Народното събрание бившият вътрешен министър и депута...

Йордан Цонев, ДПС
Йордан Цонев, ДПС Източник: Zonanews

Скандал се разрази между ДПС и Бойко Рашков в пленарна зала. От трибуната на Народното събрание бившият вътрешен министър и депутат от ПП обвини ДПС, че купуват гласове, което взриви залата. С пръст той посочи, че Мустафа Карадайъ е избран с фалшиви медицински протоколи, за да се гласува с подвижни урни.

 

"Г-н Рашков вие сте откровен лъжец и срещу вас има дела и то спечелени. И вие и парламентарната група не разбрахте, че всички действия които трябва да се предприемат в името на закона трябва да бъдат по закон", заяви Цонев.

 

От място Бойко Рашков продължи да крещи срещу ДПС. Йордан Цонев поиска да се направи тест с дрегер на Бойко Рашков.

 

"Ако аз съм бил вътрешен министър и съм си позволил да арестувам лидера на опозицията и съда да ми е казал, че съм го направил против закона, щях да си изям дипломата на площада", заяви депутатът от ДПС и допълни, че партията му не се обижда от Рашков, с който водят битка по закон, както трябва всички да я водят. След него с фалцетен тон Асен Василев поиска не само Рашков, а цялата зала да бъде проверявана с дрегер.

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени