Юлиан Ангелов от ВМРО нахлупи фес на главата на Тошко Йорданов

От ВМРО са готови на гражданско неподчинение и блокиране на границите

Юлиан Ангелов слага фес на Тошко Йорданов
Юлиан Ангелов слага фес на Тошко Йорданов Източник: Novini.bg

ВМРО с акция пред Народното събрание срещу безпринципната и опасна ревизия на изборните правила, които „новите“ депутати възнамеряват да гласуват и на второ четене тази седмица. Припомняме, че вчера правната парламентарна комисия реши да има 100% машинно гласуване на следващите избори. До 2 седмици пък президентът трябва да назначи новия състав на ЦИК. Подкрепено беше и предложението да няма ограничение на секциите за гласуване в чужбина, отхвърлено бе това за гласуване по пощата на избирателите в чужбина.

 

Те пресрещнаха излизащите от президентството представители на партия "Има такъв народ" и използваха, че Тошко Йорданов е зает със журналисти, успяха да нахлупят фес на главата му. Това потвърди Юлиан Ангелов пред камерата на Агенция ПИК, който лично е поставил феса на главата на зам.-председателя на "Има такъв народ". 

 

Флаерите с надпис Благодаря ти, България
Флаерите с надпис "Благодаря ти, България"


Патриотите раздаваха листовки с лика на турския президент Реджеп Ердоган пред НС. Депутатите бяха посрещнати с флаери с надпис '"Tesekkür ederim, Bulgaristan" ("Благодаря ти, България"). "Тези изборни промени предават националните интереси на България. Увеличаването на броя на секции от чужбина ще дадат възможност Ердоган да има повече от 15 народни представители в българския парламент", каза пред БНТ Юлиан Ангелов, организационен секретар на ВМРО. 

 

Патриотите ще поискат президентско вето върху Изборните промени. От ВМРО са готови на гражданско неподчинение и блокиране на границите. "Единственото, което направиха тези "нови" хора е да си увеличат заплатите и да извършат национално предателство. Ердоган отново ще се намесва във вътрешните работи на държавата", коментира пред Нова телевизия Александър Сиди от ВМРО. 

 

Протестът пред сградата на президентската администрация
Протестът пред сградата на президентската администрация

 

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени