За Иво Мирчев от ДБ протестите вече са "нелицеприятни"

Има по-важни неща за решаване от това да се правят протести, врътна палачинката "Тялото"

Иво Мирчев
Иво Мирчев

Имаме доста по-важни неща за решаване в страната и се надявам оттук нататък да започнем да вършим работа, вместо да правим подобни нелицеприятни организирани протести. Така депутатът от "Демократична България" Ивайло Мирчев коментира вчерашния протест пред Народното събрание срещу зеления сертификат.

 

Иво Мирчев на протеста в Росенец през лятото на 2020 г.
Иво Мирчев на протеста в Росенец през лятото на 2020 г. Източник: Facebook

В кулоарите на парламента пред журналисти депутатът, известен с ласкавия прякор "Тялото", изрази мнение, че случилото се в сряда ще е урок за депутатите от "Възраждане", които подкрепяха протеста.  Вчерашният протест е партиен, заяви Мирчев. "Нямаме комисия за етика в този парламент, ако имаше - трябваше да се занимае с тяхното поведение", посочи още той.

 

Той заяви, че от ДБ не виждат проблем за среща между властта и протестиращите от вчера. Според Мирчев премиерът е заявил желания за такава и ако тя се осъществи в петък, по думите му, ще е добре.

 

"Трябва да сме изключително внимателни какви ходове взимаме, за да не се влошат нещата в страната", коментира още той във връзка с възможността за промяна в противоепидемичните мерки.

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени