Зам.-министърът на Радев, който протестираше пред дома на Борисов и ДАНС, е изхвърлен!

Много от обвиненията на жена му Десислава Христова срещу АПИ, които кабинетът на Радев превърна в свои опорки срещу предишната власт, са се оказали измислица

Тодор Стоянов
Тодор Стоянов Източник: You Tube

Зам.министърът-протестър Тодор Стоянов, който опъваше черни чували пред дома на Бойко Борисов в Банкя, е уволнен. Това съобщава ПИК. Стоянов бе назначен в Министерство на регионалното развитие в кабинета на Румен Радев като благодарност за акциите му срещу лидера на ГЕРБ. Той обаче продължи с уличните си изяви и се появи преди седмица пред ДАНС отново с разпопения Дионисий и майките на Мая Манолова да громи службата, въпреки че вече е част от властта. 

 

Акцията удари много лошо по имиджа на Бойко Рашков и Румен Радев и те явно са побързали да се отърват от него. Очаква се на негово място да бъде назначен Захари Христов, който е бивш кадър от АПИ. Хора от агенцията са категорични, че повод за уволнението му бил и фактът, че много от обвиненията на жена му Десислава Христова срещу АПИ, които кабинетът на Радев превърна в свои опорки срещу предишната власт, се оказали измислица. Припомняме, че същата бе уволнена по време на кабинета на Борисов след скандал, а след това мъжът й стана пръв протестър, въпреки че все още бе служител на АПИ.

 

Десислава Христова
Десислава Христова Източник: АПИ

 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени