Зам.-председателката на НС Налбант заподозря Тошко Йорданов в употреба на алкохол в пленарната зала

"Вие сте изключение – и с облеклото, и с бутилката", добави Налбант към депутата от ИТН, който пак беше в Народното събрание с тениска под сакото

Муккадес Налбант прави забележка на Тошко Йорданов
Муккадес Налбант прави забележка на Тошко Йорданов Източник: ПИК
Зам.-председателят на Народното събрание Мукаддес Налбант заподозря, че Тошко Йорданов посръбва алкохол в пленарната зала на Народното събрание. 
 
При гласуването на чл. 25 от Правилника за организацията и дейността на Народното събрание председателстващата заседанието Налбант направи забележка на Тошко Йорданов: "Г-н Йорданов, надявам се, че това, което пиете, е вода", коментира тя, след като видя народният представител да надига пластмасова бутилка с тъмна течност. Залата избухна в смях след забележката.
 
"Това е чай, ако ви замирише на алкохол, ще го изпия на екс", оправда се Йорданов, като дори поднесе шишето на водещата на парламентарното заседание, за да го помирише. Тя отговори, че внасянето в залата на вода също е забранено. 
 
"Вие сте изключение – и с облеклото, и с бутилката", отговори Налбант на депутата от ИТН, който пак беше в Народното събрание с тениска под сакото. 
 

Още от "Политика"

Даниел Митов се отказа от поста външен министър и заяви, че сега отговорността е на Радев, дипломат №1 е негов

Разочарованието ми обаче е от позицията на ПП-ДБ, те вместо да подкрепят номинацията на г-н Главчев, те влязоха в логиката на Румен Радев, добави Митов

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени