Зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид: Има тотален провал на управляващите в икономическата сфера. Ще подкрепим вота на недоверие

Това е най-некадърното правителство, което е управлявало България след прехода, заяви той

Хамид Хамид
Хамид Хамид Източник: Zonanews

Има тотален провал на управляващите в икономическата сфера. От първия ден твърдим, че правителството е създадено по погрешна формула и резултатът от това е предвидим.

 

Не се съмнявайте, че ще подкрепим вота на недоверие. Това каза пред БТВ зам.-председателят на ПГ на ДПС Хамид Хамид. Това е най-некадърното правителство, което е управлявало България след прехода.

 

Всичко данни сочат, че правителството е провалено. Инфлацията е почти 25%, събираемността не е на нивата, които трябва да бъде предвид увеличението на цените и на косвените данъци, които се събират, заяви той.

 

Ситуацията е повече от тежка, цените на храните и на енергоносителите се покачват постоянно. Вместо правителството да взема адекватни мерки, всички мерки по-скоро са проинфлационни, добави Хамид.

Още от "Политика"

Кирил Петков заплаши с побой Пеевски: Няма да ми каже тези неща, ако сме само двамата, а бодигардовете му са навън

Припомняме, че по-рано днес Делян Пеевски заяви, че Кирил Петков може да бъде "само булка на Борисов" и сравни него и Лена Бориславова със сладки пуделчета

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени