Започват оставки в АБВ заради Мангъров

Атанас Шопов - областен председател на АБВ в Пазарджик напусна партията в знак на несъгласие с действията на националното ръководство.

Атанас Шопов
Атанас Шопов

На фейсбук страницата снощи Шопов обясни, че не приема политика, основана на безпринципност и безидейност. Такова намерение за напускане на АБВ заявиха и от общинската структура на партията.

 

Атанас Шопов обясни, че решението му е осъзнато, след дълбок анализ на процесите в АБВ. Капката, според него е последното изявление на Георги Първанов срещу доц. Атанас Мангъров за водач на партийната листа.


Според членове на партията АБВ е трябвало да се яви на предстоящите избори в коалиция с други близки по идеи партии, а така партията тенденциозно се поставя в изолация. Предстои избор на нов областен председател на АБВ - Пазарджик.

 

А това е целия текст, публикуван във Фейсбук от Шопов като обръщение към своите приятели, съмишленици и съграждани:

 

 

 

Още от "Политика"

Георги Георгиев: ПП превърнаха Столична община в банкомат, който да захранва партийната им номенклатура

Настояваме до края на деня Васил Терзиев да поиска оставките на зам.-кмета по финанси Иван Василев, на зам.-кмета по култура Яна Генова и на директора на ОП "Гробищни паркове" – Румен Димитров

Прочетете повече прочетете повече

От днес до 7 май ЦИК приема документи за регистрация на кандидатски листи за евродепутати

От днес ЦИК започва да приема и документи за регистрация на допускане или регистрация на партии и коалиции за участие в нови избори за кметове и общински съветници на 23 юни

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени