Здрав ли е Стоян Михалев от ДБ, който обяви ГЕРБ за "апостоли на Сатаната"

Приемам сравнението на Стоян Михалев, че сме апостоли на Сатаната нормално, защото когато човек е член на секта, за него всички останали са или апостоли на Сатаната, или еретици или неверници, заяви Тома Биков

Стоян Михалев, ДБ
Стоян Михалев, ДБ Източник: Zonanews

"Депутатите на ГЕРБ са едни апостоли на Сатаната, които единствената им функция е да пазят техния лидер. Само това единствено ги интересува". Това свое виждане сподели пред NOVA NEWS депутатът от "Демократична България" Стоян Михалев.

 

"ГЕРБ е основната пречка, за да може да се случи нищо в държавата. Те саботират процесите", твърди още той.

 

Според Михалев съвпадащите позиции на ГЕРБ и ДБ по отношение на Украйна и евроатлантизма не са съвпадение на цели, което може да е основа на сътрудничество.

 

Приемам сравнението на Стоян Михалев, че сме апостоли на Сатаната нормално, защото когато човек е член на секта, за него всички останали са или апостоли на Сатаната, или еретици или неверници. Това заяви пред ПИК народният представител от ГЕРБ-СДС Тома Биков.

 

Тома Биков
Тома Биков Източник: БГНЕС

"В този смисъл г-н Михалев не е изключение от всички останали хора, които вярват в определени секти. А когато твоят предводител е Атанас Атанасов, а ти си му основният апостол, тогава проблемът става още по-сериозен", добави Тома Биков.

 

"Как да отговоря на подобно обвинение? В качеството си на политик няма как да проведа религиозен разговор с г-н Михалев, който явно се е отдал на духовни занимания в рамките на сектата, която членува отдавна", каза още той.

 

"Ако бяхме апостоли на Сатаната, най-вероятно нямаше да ни приемат така добре във всички православни храмове, а и в джамиите. Ако църквата и джамията ни определят за апостоли на Сатаната, бих се почувствал зле. Това означава да ни отлъчат. Но ние с тях нямаме проблем, имаме проблем с разни дребни секти, които се представят за политически партии, каквито не са", завърши депутатът от ГЕРБ!

 

Даниел Митов, ГЕРБ
Даниел Митов, ГЕРБ Източник: Zonanews

Заместник-председателят на ГЕРБ Даниел Митов също не остана равнодушен след днешното изказване на Михалев. "Понеже този клет безпризорен екзорсист вечно броди полузашеметен в търсене на ерес, бих го посъветвал да се насочи към мистично-езотеричната попара, която забъркаха неговите бъдещи партньори от "Промяната".

 

"Отиваме на избори срещу инфантилни херменевти и...този странен човечец", заяви Митов.

Още от "Политика"

Евродепутатите от ГЕРБ изпращат предложения относно готвените промени в защита на българското розово масло

Измененията в регламента, инициирани от Европейската комисия, предвиждат етеричните масла да бъдат класифицирани като потенциално опасни въз основа на съдържащи се в тях елементи

Прочетете повече прочетете повече

Андрей Новаков пред CNN-Румъния: България е на път да загуби поне половината от парите по Плана за възстановяване и усто

Политическата нестабилност и поредицата от избори са причината до България до този момент да са достигнали плащания в размер на едва 42 млн. лв., добави той

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени