Зеленият Ковачев към Бойкикев: Наистина ли мислиш, че няма да те завра в кучи гъз, комунистически боклук такъв!

Под поста му се включва друг активист на "Демократична България" - Борислав Сандов

Петко Ковачев
Петко Ковачев Източник: Зелените
Изпълнителният директор на Института за зелена политика  и доскоро деен активист на ДБ Петко Ковачев написа гневен пост по адрес на Христо Иванов. По думите на Ковачев, лидерът на "Да, България" е отявлен комунист и колкото и да опитва да си купува "зелени кадри", то всеки знае, че произлиза от московски род. "Наистина ли мислиш, че ням ада те завра в кучи гъз, комунистически боклук такъв?", пише Ковачев и продължава с крайно нецензурни изрази да описва род и произход на Христо Иванов-Бойкикев.

Постът на Петко Ковачев
Постът на Петко Ковачев Източник: Facebook
От Фейсбук бурята не става съвсем ясно какво е провокирало гнева на Ковачев, но се заговаря за обаждане на Владислав Панев. "Забавно е, че току-що ми се обади Владислав Панев, комуто платих членски внос за година и половина назад, за да ми обясни, че не съм бил член, и даже не съм могъл да бъда представител на местна органзация", написа Ковачев.
 
Под поста му се включва друг активист на "Демократична България" - Борислав Сандов, който се обръща към Ковачев с един от предпочитаните от Радан Кънев нецензурни епитети.

Постът на Борислав Сандов
Постът на Борислав Сандов Източник: Facebook


Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени