Жестока трагедия с трима починали от COVID-19 в Бургас. Хаджигенов говори за "грипче", което пазело "Бойчето" на власт!

Битката с вируса изгубиха и бащата, и дядото на бебетата

Постът на Николай Хаджигенов
Постът на Николай Хаджигенов

Почина жената в кома и с COVID-19, родила близнаци в Бургас, съобщава NOVA. Тя беше поставена в медикаментозна кома заради COVID-19. Преди дни лекарите в Бургас успяха да изродят успешно двете й деца-близнаци. 

След спешното секцио бебетата бяха настанени в Отделението по неонатология с отрицателен резултат от PCR тест.  Битката с вируса загубиха също бащата и дядото на децата. 

 

Известният със своя безграничен цинизъм и наглост адв. Николай Хаджигенов от т.н. "Отровно трио" е написал пост, в който обяснява, че на "Бойче не му остана друга възможност да се задържи на власт, освен грипчето"!!!
По повод нечовешкия пост на този тип, сатирикът Боби Ваклинов отговори със собствен пост, който акцентира на цинизма на адвоката:
"Да наречеш "грипче" пандемия от такъв мащаб, с толкова много почернени и опустошени от мъка семейства, при такъв ръст на хоспитализираните, с такъв безпрецедентен натиск върху интензивните отделения и най-страшното, с такъв висок брой заразени ДЕЦА, част от които също се налага да бъдат хоспитализирани(!!!), това е откровен, тежък цинизъм и непростима подигравка с лекарите, които са на предела на силите си! Позорен акт, зад който прозира преследването на дребни политически сметки и отговаряне на моментни обществени настроения в името на заветната цел - прескачането на 4-процентния изборен праг!"

 

Случвало се е адв. Хаджигенов на моменти да ми бъде симпатичен с еженето си, но да наречеш "грипче" пандемия от такъв...

Публикувахте от Bobi Vaklinov в Вторник, 16 март 2021 г.

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени