Журналистката Калина Паскалева: Татяна Дончева с чанта за 5 бона и никой не забелязва?

Кирил Петков е готов да даде социалното министерство на ИБНИ

Татяна Дончева с чанта за 5 бона
Татяна Дончева с чанта за 5 бона
Кирил Петков е готов да даде социалното министерство на ИБНИ, защото според него Мая Манолова и Татяна Дончева  имали сериозна експертиза в социалните дейности, разбирай в подкрепата на социално слабите и мизерстващите! 
 
В своя профил във фейсбук журналистаката Калина Пасклева се възмути от поредната безпардонна демонстрация на бившата адвокатка на групировката "Мултигруп" и на днешни олигарси, която разхожда чанта за 5 бона. Ето какво написа тя:
 
"Татяна Дончева с чанта за 2 438 евро и никой журналист не забеляза? А че този модел от последните колекции също ли не ви направи впечатление? Татяна Дончева не различава умишлено пуснатите лъжи в сайтове за фалшиви новини за проф. Герджиков, но очевидно разбира от чанти? Този модел на Валентино е от последните колекции и първоначалната му цена е около 2 438 евро. А колко беше минималната пенсия? И колко работа свърши тя конкретно в двете мъртвородени правителства? Драги избиратели, направиха ви на маймуни, но вие никога няма да си го признаете. Приятна неделя от мен!".

 

Още от "Политика"

Последни новини

Най-четени