"Боец" скочиха на Минеков: Не внесъл нито един сигнал до ОЛАФ, ЕК, или Европейската прокуратура

Как така от "Пладнешкия грабеж" изведнъж всички дейности по строежа и изграждането на Ларгото се оказаха законни, пита Георгиев

Георги Георгиев от Боец
Георги Георгиев от Боец

Министърът на ултурата Велислав Минеков не е внесъл нито един сигнал до ОЛАФ, Европейската комисия или Европейската прокуратурата за корупция и злоупотреба. Това съобщиха на Facebook страницата си от Сдружение "Боец". 

 

По думите на председателя на движението Георги Георгиев министърът не се сигнализирал дори за злоупотреби около ремонта на "Ларгото".

 

"В същото време отказва  да предостави по ЗДОИ на БОЕЦ документите, договорите и актовете за Ларгото, за което заведохме дело и за съжаление Минеков е първият министър от служебния кабинет, срещу когото завеждаме дело", каза още Георгиев.

 

"Как така от "Пладнешкия грабеж" изведнъж всички дейности по строежа и изграждането на Ларгото се оказаха законни, а наложените санкции от ОЛАФ са незаконни", пита още той.


Още от "Разкрития"

ДАНС: Установена е една комуникация на Асен Василев със Стефан Димитров, той пък запознал Банкова с Коцев

Не е вярно, че служител на ДАНС е свързал Банкова със Стефан Димитров, нито че агенцията покровителства наркотрафик, каза Тончев в отговор на въпрос от депутатите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени