Богдан Милчев: В МРРБ има тежка корупция, с чадър от президентството

АПИ е принизена до публичен дом, добави той

Комитова, Радев, Милчев
Комитова, Радев, Милчев Източник: Zonanews
Виолета Комитова и Димитър Стянов отиват със строителна фирма при президента и му докладват за искане на подкуп от Захари Христов, действащ зам.-министър. Президентът си замълчава и случаят се потулва. И сега Захари Христов е зам.- министър. Строителната фирма Комитова и президентът да я назоват. Има натиск върху нея. Тодор Стоянов е служителят, който огласява това. Президентът не е уведомил прокуратурата. Аз в момента уведомявам прокуратурата. Това скандално разкритие направи пред bTV Богдан Милчев от Института по пътна безопасност.

 

Строителната фирма отива при заместник на Комитова и казва, че заместникът и е искал пари от фирмата. Той е искал подкуп. И при при президента отиват Комитова и Димитър Стоянов. А Тодор Стоянов е свидетел за престъпни намерения. Прикрива се корупция. На това трябва да сложим край, допълва той.


Министър Шишков е лицемер. Настоявали сме от него да имаме документи за четири пътища. Той ни саботира за тази проверка. Отказват да ни дадат документите в електронен вид заради неправилна интерпретация. А това би следвало да бъде публична информация. Те се скриха, те отказват да ни ги дадат, продължи Милчев.

 

Министър Шишков има справка от Агенция "Пътна инфраструктура" и казва, че няма нужда от ремонт на АМ "Тракия". Ако сменят само асфалта няма да може да откраднат 300 млн., категоричен бе той.

 

Да станат публични всички възлагания. За да контролираме. Но качиха информация само до юни. За август, септември не качиха. Качват със задна дата дейности, които не са извършени. И пак саботират, подчерта Богдан Милчев.


АПИ е принизена до публичен дом. Пишат актове на шофьори с извънгарибатни товари. Тези актове падат и МВР им се подиграва, като им казват да си прочетат закона. Това се случва сега, съобщи още експертът.

Още от "Разкрития"

Срив на руската космическа програма: Ръководителят на "Роскосмос" се оплака от загубата на всички западни партньори

САЩ са увеличили броя на изстрелванията с 3,8 пъти, до 108 миналата година. Китай изпревари Русия повече от три пъти - миналата година е извършил 63 изстрелвания

Прочетете повече прочетете повече

Washington Post: Кремъл провежда специална операция за дискредитиране на Зеленски

Търсена е още дискредитация на военното и политическото ръководство на Киев, разцепване на украинския елит, деморализиране на украинските войски и дезориентиране на украинското население"

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени