Бойко Борисов: Има 228 други машини извън тези за гласуване (ВИДЕО)

Висши служители на МВР, възмутени от Бойко Рашков, ни предупредиха, че 228 машини по 1000 гласа правят 228 000 гласа, което си е една партия, обясни още Борисов

Бойко Борисов
Бойко Борисов
Лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов обяви пред журналисти, че в склад се съхраняват 228 машини, извън тези за гласуване. "В този склад се съхраняват машините, с които ще се гласува на 14 ноември. Твърдя, че извън тези машини, има 228 някакви други, които са дошли тук, минали са през митниците и са в същия склад, където трябва да са останалите машини - узаконени", уточни Борисов. 
 
"228 машини по хиляда гласа правят 228 000 гласа - една парламентарна група. Неслучайно едни партии - едната от тях се врътна, когато искахме да се броят така наречените контролни талони от машините", добави още той.
 
И продължи, че с тези машини могат да правят каквото си искат. "Само да не излязат с номера, че са за Грузия, Албания или нещо подобно. ЦИК е сезирала ДАНС, но ДАНС не е предприела нищо", категоричен е лидерът на ГЕРБ.
 
Той призова журналистите да влязат в склада и да попитат дали наистина има 228 допълнителни машини.
 
"Тези машини нямат работа в този склад, ако всичко е коректно и честно. От митницата хората на Рашков ги докарват в склада. Последното, което ЦИК казва е, че не е известно тяхното предназначение, свестни хора има в ЦИК и прави впечатление защо при белите машини ще докарат 228 черни", обясни той.
 
"Все едно бармана да си вкара една нелегална бутилка уиски и да си я продаде между другите питиета. ББ чете последното изречение от писмото на ЦИК - не е известно предназначението на "черните" машини", добави лидерът на ГЕРБ.
 

Още от "Разкрития"

ДАНС: Установена е една комуникация на Асен Василев със Стефан Димитров, той пък запознал Банкова с Коцев

Не е вярно, че служител на ДАНС е свързал Банкова със Стефан Димитров, нито че агенцията покровителства наркотрафик, каза Тончев в отговор на въпрос от депутатите

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени