Делян Добрев: Носят се слухове, че са купени двама депутати от ”Възраждане” и ИТН

Да се разследва потока на парите, призаво депутатът от ГЕРБ-СДС и бивш енергиен министър

Делян Добрев
Делян Добрев Източник: Zonanews

Единствен шанс да се състави правителство е, ако Промяната успеят да купят още трима-четирима депутати. Носят се слухове, че един депутат от "Възраждане" е купен, както и друг колега от ИТН. Тези слухове вървят, ПП могат да напазаруват още 4-5 депутата. Това каза по bTV депутатът от ГЕРБ-СДС и бивш министър на енергетиката Делян Добрев.

 

Относно изгонените руски дипломати, той уточни: "Пожелавам на службите да работят добре. Намесата на Кирил Петков в този казус, го превърна в пародия. Живеем в мисия Лондон. Научихме, че се е заканил за това отдавна - че е говорил на една гара. Това е детинско. Това не е поведение на един премиер, страната ни изглежда жалка. Ако тези хора са работили срещу интересите на страната, правилно са изгонени. На това закрито заседание не получихме никаква информация. Оказа се, че има някакви секретни доклади. Дълго време питахме дали им е разпоредено и се оказа, че им е разпоредено устно. Това не е сериозно".

 

Делян Добрев подчерта, че бензинът и дизела се произвеждат от суров петрол. "Харчи се електроенергия, плащат се заплати. От началото на този кабинет нищо не е се е променило - цената на газа, тока, заплатите. Всички разходи са едни и същи. В същото време виждаме, че всеки месец цената на бензина и дизела се вдигат нагоре. Гласуваме 25 ст. компенсация за всички, което не е правилно. Този лев на литър може да се струва малко на някой, но сумарно ние плащаме 3,5 млрд. лева на година. Да се разследва потока на парите. Да се види дали отиват в швейцарска сметка, оттам в офшорки и по сметките на политици", коментира депутатът от ГЕРБ-СДС.

 

Още от "Разкрития"

Правителството на ПП всъщност е загробило интерконектора: Хаос в документацията и неверни твърдения за бързина на строит

Отклонението на тръбата на места е над 4 метра, а преминаването на тръбата под река Марица, отклонението на котата на тръбата от нивото на одобрения проект е над 9 метра

Прочетете повече прочетете повече

Последни новини

Най-четени